IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Над 80 компании ще представят решенията си за автотехническо оборудване и следпродажбен сервиз в Интер Експо Център

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Този четвъртък, 18 октомври, в Интер Експо Център започва първото издание на Аutomotive Forum & Expo Sofia, което ще се проведе под патронажа на министър-председателя на Република България Бойко Борисов.

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Специализираното събитие за автомобилни технологии и следпродажбен сервиз е първото по рода си у нас и ще се проведе в рамките на 4 дни. От 18-и до 21-и октомври, в зали 2 и 3 на Интер Експо Център, на изложение Automotive Expo Sofia ще бъдат представени над 80 компании от сектора на автотехническото оборудване и следпродажбения сервиз. В първия ден на събитието, 18-и октомври, стартира и Automotive Conference, на която доказани мениджъри на глобални автомобилни компании ще представят най-успешните автомобилни проекти в Източна Европа и България.

Освен възможността да се запознаят с всичко за следпродажбения сервиз и всичко необходимо за леките, лекотоварните и тежкотоварните автомобили, посетителите ще могат да открият и най-новите технологии и компоненти от сектора на автомобилостроенето. Заедно с богатата изложбена част, чиито акценти могат да бъдат разгледани предварително на сайта на Аutomotive Expo Sofia, ще бъде представена и изключително интересна и полезна семинарна програма.

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Очаква се министърът на икономиката - Емил Караниколов, да даде официален старт на Automotive Forum Sofia, който се провежда под патронажа на министър-председателя. Двудневният форум започва на 18-и октомври и ще продължи до 19-и, когато се предвижда премиерът Бойко Борисов да се включи в събитието със закриваща реч.

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Специализираният форум Automotive Forum Sofia ще се състои от три елемента: Международна конференция, B2B платформа за срещи и Кариерно изложение. Наред с лекциите с практически съвети по актуални теми, дадени от представители на водещи световни компании от автомобилния сектор, форумът ще отвори врати към нови пазари, събирайки на едно място малки, средни и големи предприятия с глобални производители и представители на местната власт.

Аutomotive Career Days ще даде възможност за усъвършенстване и на всички, които биха искали да започнат или развият кариерата си в областта на автомобилната индустрия, студенти, IT специалисти, инженери, HR-и. Цялата програма по часове и повече детайли могат да бъдат разгледани тук.

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Достъпът до Аutomotive Forum & Expo Sofia ще се осъществява с билети, печатни и електронни покани, както и с онлайн регистрация, с която получавате безплатен вход с предварителна заявка на сайта до 23:59 ч. на 17.10.2018 г. Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а на 21-и октомври, когато входът е свободен, работното време ще бъде до 16:00 часа