IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla започва да прави текила

Компанията на Мъск регистрира търговската марка Teslaquila

Tesla започва да прави текила

Заявка за регистрация на нова търговска марка Teslaquila е подадена в Американското патентно ведомство. В документите се посочва, че запазената марка се регистрира за "дестилат от агаве"" и "дестилат от синьо агаве", по-известни като текила.

Tesla започва да прави текила

По принцип, ексцентричното поведение на основателя и главния изпълнителен директор на производителя на електрически автомобили Илон Мъск не изненадва никого. Ето защо регистрацията на нова алкохолна марка е напълно в духа му. Все пак обаче малцина са очаквали, че компанията му ще започне да произвежда собствена текила, коментират американските медии.

Засега няма коментари от представителите на компанията. Трябва обаче да се припомни, че подобен бранд вече хвана окото на световната публика - на 1 април Мъск публикува в Туитър съобщение за банкрута на Tesla, като пусна и снимка как лежи на земята, заобиколен от празни бутилки с етикети Teslaquila.

Тагове: tesla
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    D12 ( преди 5 години )
    Денс текила, утре тоалетна хартия, хахахха тия пропадат стремително .Джойнтче " Мечтата на Мъска" ще има ли ...по скоро да се казва SpaceX,хахха дърпаш и излиташ....хахха
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    проф. Ан ( преди 5 години )
    Свий тесур и подай една Тесларка РетроТесланджата е чук!За дамите Теслоние!А за децата по Теслонжада.
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Хах. Браво. ( преди 5 години )
    Нагласяш Теслата на пълен автопилот, отваряш една бутилка теслакила, палиш една цигара тесланабис и всичко е на 6++.Бъдещето започва да ме кефи все повече.
  • #2
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Тва е за когато му свърши джойнта на светията ли?! Потресаващо е, че още има баламурници да викат ура на безумията му...
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    dr_kurtev ( преди 5 години )
    И понеже започва масово да се разрешава употребата на марихуана във все повече щати,давам му безплатеK съвет за TESLANABIS!!!