IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа част от серийното X7

Премиерата на всъдеходния флагман ще е до седмица

BMW показа част от серийното X7

Компанията BMW публикува първо изображение на новия си флагман сред кросоувърите X7. Премиерата на модела, който е построен на модулната платформа CLAR, ще се състои следващата седмица.

BMW показа част от серийното X7

Дизайнът на автомобила беше разкрит още през август, когато бяха публикувани патентни скици на всъдехода. Малко след това се появи и снимка (долу) от конвейра на завода в Спартенбърг (САЩ), където ще се сглобява кросоувърът.

Вече е известно, чо BMW X7 ще бъе по-голям от X5. Той е със 178 мм по-дълъг, с 16 мм по-широк и с 55 мм по-висок. Разстоянието между двете оси е 3010 мм, докато това на X5 е 2975 мм.

Гамата двигатели на новия флагман ще се състои от бензинови агрегати с обем 3,0 литра (6-цилиндров) и 4,4-литров V8. Ще има и 3,0-литров турбодизел в два варианта на мощност. На по-късен етап ще излезе хибриден агрегат с 4-цилинров бензинов двигател с обем 2,0 литра и електромотора на BMW 740e iPerformance.

BMW показа част от серийното X7

Тази версия ще развива 326 к.с. и 500 Нм. Задвижването на новото BMW X7 ще бъде към четирите колела, но не е изключено да има и версия със задно предаване. Скоростната кутия е само една – 8-степенна автоматична.

В оборудването на модела влизат електронен приборен панел и мултимедиен комплекс iDrive от следващо поколение, активен М-диференциал, 5-зонов климатик и лост на скоростна кутия с камъни Swarovski.

Снимки: BMW

Тагове: suv bmw x7
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Кви са тия ноздри от муфлон?Ако и издава грухтящи звуци докато се движи ще пасва идеално на характера на собствениците си.То тва даже не са ноздри ами направо си е ***.
  • #2
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Може само тарамбуките да сглобяват китайските части в немско, за да му лепнат етикета произведено в германия и фенчетата да се кефят, че карат немски премиум, а то всъщност е немска химическа т0алетна.
  • #1
    9 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 5 години )
    И това немско беемве ли ще се произвежда в Китай? За един прЕател питам ...