IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е големият SUV на Hyundai?

Американско издание показа как ще изглежда бъдещият Palisade

Това ли е големият SUV на Hyundai?

На един все по-глобален пазар, където много автомобили се продават с минимални разлики помежду си, вкусовете на клиентите трудно ще се променят. Например, в САЩ интересът към големите SUV-модели със 7 или 8 места, продължава да е огромен. Автомобили като Ford Explorer, Volkswagen Atlas и Dodge Durango са сред най-търсените, докато в Европа няма никакъв шанс те да се появат на пътя.

Това ли е големият SUV на Hyundai?

През 2019 г. в този сегмент ще влезе още един сериозен играч - Kia, със своя масивен SUV - Telluride. Заедно с него на пазара ще се появи и идентичен модел на Hyundai, който вероятно ще се казва Palisade (според някои информации името може да бъде променено). И докато всъдеходът на Kia вече беше показан пред публика, този на Hyundai си остава загадка.

Това ли е големият SUV на Hyundai?

Това накара художниците от изданието Motor1 да покажаг как най-вероятно ще изглежда Palisade. За целта те са изпозвали снимки на тестови прототипи на модела, като си ги комбинирали с дизайна на показания през миналата година концептуален модел HDC-2, за който се смяташе, че ще се появи в серийно производство. Към всичко това са добавени елементи от най-големия SUV на марката – Santa Fe, както и черти на Kia Telluride.

Това ли е големият SUV на Hyundai?

Впрочем, двата корейски всъдехода ще си приличат до голяма степен, тъй като ще използват една и съща платформа, а също така и двигатели. Palisade и Tellirude ще бъдат с предно предаване или със задвижване на четирите колела, а задвижването им ще става с 3,3-литровия V6 двигател, който дебютира при Kia Stinger. Той ще се съчетава с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Съответно дана модела ще получат най-съвременните системи зе базопасност и асистенти на водача, а също така и огромни възможности за свързване чрез интернет.

Снимки: Motor1
 

Тагове: suv hyundai palisade
0 от 500