IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ван вместо апартамент в Ню Йорк

Бус Chevrolet от края на 80-те вече присъства в AirBnB

Ван вместо апартамент в Ню Йорк

Ню Йорк е сред най-популярните сред туристите градове в световен мащаб, там живеят милиони и цените на имотите са изключително високи. Това се отнася и за нощувките в хотели и апартаменти, които са включени в AirBnB.

Ван вместо апартамент в Ню Йорк

Но наскоро предлаганите апартаменти в скъпия и модерен квартал Сохо се обогатиха с интересно предложение – ван, „превърнат” в апартамент. Нощувката във вана, преустроен на спалня струва 69 долара, което е повече от изгодно за стандартите на Ню Йорк.

Ван вместо апартамент в Ню Йорк

Естествено, пространството на борда на този Chevrolet G20 от края на 80-те години е скромно, но съизмеримо с това във всяка хотелска стая в Ню Йорк или Токио, но ниската цена си има и недостатъци.

Ван вместо апартамент в Ню Йорк

Във вана няма тоалетна и баня, но такива има „наблизо”, както уверява подателят на обявата и дава щедър съвет – най-добре е да се ходи в съседния фитнес, макар, че това може да ви излезе най-скъпото посещение на баня досега.

Тагове: airbnb chevrolet g20
0 от 500