IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maserati пусна нов модел

От Ribelle ще бъдат произведени едва 200 бройки

Maserati пусна нов модел

Италианската компания Maserati обяви появата на нов модел - Ribelle. Той ще започне да се предлага на пазара в Европа към края на месеца и от него ще бъдат произведени точно 200 бройки. Автомобилът е подобрена модификация на модела Ghibli.

Maserati пусна нов модел

Ribelle има доста агресивен вид, благодерение на черния си цвят, 19-инчовите джанти с червени спирачни апарати, тонираните стъкла, които се предагат като опция, както и адаптивни диодни Matrix предни светлини.

Maserati пусна нов модел

Интериорът, подобно на екстериора, е изпълнен в сив, черен и червен цвят, седалките са спортни и облицовани с кожа. Той се допълва от мощната аудиосистема Harman Kardon. Има и специална табелка - "Ribelle one of 200", която да на напомня на гордия собственик какъв автомобил си е купил. Повишената звуко- и топлоизолация пък осигуряват използването на колата практически във всеки регион на света, посочват от компанията.

Maserati пусна нов модел

Най-слабият двигател на "бунтовника" (така е името на модеал в превод от италиански) е турбодизеловият V6 с мощност 275 коня. Maserati Ghibli Ribelle ще се предлага и с два бензинови двигателя, които развиват 350 и 430 к.с.

Снимки: Maserati

0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 5 години )
    Значи не е нов модел, а модификация на вече-познатия Ghibli. Все едно да кажем ,че RS6 и RS6 performance са различни модели. CLICK BAIT!