IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Снимки от официалния конфигуратор на модела изтекоха в интернет

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Снимки на новото поколение на BMW 3-Series с индекс G20 се появиха в интернет часове преди официалния дебют на модела. Те бяха публикувани в официалния конфигуратор на марката, като са показани версията 330i с пакет M Sport и топ-вариантът M340i.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Автомобилът е запазил пропорциите си, но има доста по-агресивен външен вид. Увеличени са острите ръбове по каросерията, променена е формата на светодиодната оптика, различни са броните и формата на въздухозаборниците.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Моделът ще се предлага в 4 нови цвята - Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II и Vermont Bronze. Различни ще бъдат и тръбите на изпускателната система – кръгли за 330i и трапецовидни за M340i. Топ-вариантът ще получи и друга решетка на радиатора.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Любопитното е, че на симките на салона на автомобила със спортна скоростна кутия не си вижда традиционния джойстик-селектор. BMW 3-Series ще поучи напълно цифров приборен панел, голям сензорен дисплей на информационно-развлекателната система, нов волан и различни спортни седалки.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Засега са ясни само параметрите на двигателя на топ-версията M340i. Това е редови 6-цилиндров турбомотор с обем 3,0 литра. Неговата мощност е 365 к.с. и 500 Нм, като той работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Седанът ще се предлага както с предно предаване, така и с фирмената система xDrive.

Снимки: Bimmerpost

Тагове: bmw 3-series g20
0 от 500
  • #28
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не съм предполагал, че ще го кажа, но отпред изглежда покъртително ужасно.По принцип дизайна на БМВ 2010 - 2018 много ми харесва, но това нещо нещо не е вред.Предницата е някакъво нескопосано изкривено копие на Лексус.Страничната линия на първата снимка силно напомня на Мерцедес.Иначе интериора ми харесва много.
  • #27
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Bmw435iccX3G01 ( преди 5 години )
    Nikak ne mi se viarva da ia predlagat s predno.Pri BMW s predno moje6 da vzemem samo 1 va seria i to o6te ne e izliazlo.Kav e smisalat da vzeme6 BMW s predno???
  • #26
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Д ( преди 5 години )
    Дизайнът перфектен? Брат, едно нещо трябва да се признае - дизайнът е въпрос на лично възприятие. Аз виждам хаотичен Лексус. Не знам какво ти харесва на теб? Немците трудно се справят с пропорциите... Те и без това изкупиха всички италиански дизайнерски бюра и пак им е трудно, ***...
  • #25
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Вдъхва респект от всякъде,страшна е!
  • #24
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Че БМВ кога са имали 10 мотора? То най продавания им мотор е 3 литров редови шетак,дизел с 1,2,3 и 4 турбини.
  • #23
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Georgi ( преди 5 години )
    Чета и се хиля, редакторчето сложило снимка на почти базово оборудване на 3ката, щото го мързяло да качи някоя от другите налични в нета и тук специалистите затвориха завода. Пиленца, пуснете си в 10 българско време презентацията на тройката в Париж по тубата и после давайте акъли, кое колко е зле. Колата буквално ще смачка и Ц класата и А4, най - малкото защото ще се предлага с над 10 различни мотора,без да говорим за удоволстивието от перфектната мултимедия и возия.
  • #22
    6 rate up comment 8 rate down comment
    ДрБр ( преди 5 години )
    От вън горе долу става. Вътре е по зле и от Китайски таралясник.
  • #21
    12 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    КОЛАТА Е ФЕНОМЕНАЛНА.Вие си плюйте
  • #20
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Джулия е по хубава по добра за каране.По добър двигател. А и това бмв ще е със същата скоростна кутия електроника на Магнети Марели спирачки на Брембо. Всичко Италианско. Кое ли е на бмв.
  • #19
    9 rate up comment 9 rate down comment
    lordlosh ( преди 5 години )
    Да довърша само. Уж бяха казали, че тая 3-ка ще е с много силен интериор, който да е конглокент и дори да бие Мерка и Аудито, е да ама не. Поне на мен линията грам не ми харесва. И при 7-цата линията не става, при 5-цата се е получило и има нотка на лукс, тук е направо грозно и изобщо не казва топ/най-доброто на пазара.Новото 508 на Пежо има 100 пъти по-красив и иновативен интериор, че и екстериор от това БМВ.Тая кола е по-скоро фейс, а не така чакания наследник, който да ги върне на трона !!!