IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Porsche 911 без камуфлаж (ВИДЕО)

Прототип на спортния автомобил с индекс 992 бе заснет на бензиностанция в Калифорния

Новото Porsche 911 без камуфлаж (ВИДЕО)

На бензиностанция в щата Калифорния потребителка на Instagram с прякор elizabethporsche успя да заснеме новото Porsche 911 с индекс 992 практически без камуфлаж. На видеото може да се види екстериора и модернизирания интериор на спортния автомобил.

Новото Porsche 911 без камуфлаж (ВИДЕО)

Прототипът на Porsche 911 е боядисан в нюанс на червения цвят, наречен Guards Red, и оборудван с 20-инчови джанти RS Spyder. Външно, колата изглежда малко по-широка от предшественика си, а дизайнът на задната част е в стила на последните поколения на Cayenne и Panamera, с тесни фарове, свързани с тънка LED лента.

През зимата прототипът на спортния автомобил във версията Carrera S бе заснет в сервиз. Малко по-ранно се появи информация, че 992 ще получи по-голяма мощност - от 10 до 60 коня в зависимост от модификацията. Така двигателят Porsche 911 Turbo S ще развива около 640 к.с. вместо сегашните 580. Освен това до 2023 г. ще се появи и хибридна версия на 911.



Снимка и видео: YouTube

Тагове: porsche 911 porsche
0 от 500