IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уникален Chevrolet Corvette‍ отива на търг

Задвижва се от 5,7-литров двигател, салонът му е взет от Audi TT

Уникален Chevrolet Corvette‍ отива на търг

Необикновен Chevrolet Corvette под името Bella Elan ще бъде изложен на търг в САЩ. Автомобилът в златист цвят е изработен само в една бройка в стил арт деко. Предполагаемата му цена не е обявена, но като се знае колко са популярни такива коли сред колекционерите, със сигурност ще удари няколко стотин хиляди долара.

Уникален Chevrolet Corvette‍ отива на търг

Автомобилът е базиран на Corvette от 1988 г., но салонът е от Audi TT от 2011 г. Моделът има и калници от Chevy от 1937 г., а задните светлини са взети от Corvette от 1959 г.

Уникален Chevrolet Corvette‍ отива на търг

Автомобилът се задвижва от 5,7-литров двигател. Продавачът не съобщава за производителността на мотора, но се предполага, че развива 345 к.с. Колата е разработена от френското студио MJC Classic Cars, а за създаването му са били необходими 250 дни.

Уникален Chevrolet Corvette‍ отива на търг

Седалките в салона са кожени и отопляеми. Сред оборудването на модела заслужава да се отбележат климатикът, круиз контролът и електрическите стъкла.
 

Тагове: audi tt chevrolet
0 от 500
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Ime ( преди 5 години )
    Винаги съм си мечтал за такъв хибрид съчетаващ красотата на старите автомобили със съвременните технологии и удобства...ама не, на големите компании им е през...грозната мода е по-важна. И такива красоти се появяват в по един до 20 броя за ненормални пари... ама красотичка... и хич не му трябва такъв огромен двигател....
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Първо, мнооого се съмнявам да удари висока цена - по-скоро 40000-80000USD. Това е някакво гаражно съчетание, което макар и добре направено изобщо не е от типа коли, които се харесват на колекционерите.Освен това салонът очевидно е на базата на първото ТТ, което пък се произвеждаше до 2006г. - личи си по вратите, А-колоните и централните въздуховоди.
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    azlk ( преди 5 години )
    В салона няма нищо от ауди тт незнам как ги пишете тия новини
  • #2
    17 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 5 години )
    Разбира се, и шефа е бил македонец.
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    баси ( преди 5 години )
    Ауди са имали модел още през 201-ва година?