IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model X оцеля след сблъсък със самолет

При инцидента в Австралия пострада и Toyota Corolla

Tesla Model X оцеля след сблъсък със самолет

Самолет на австралийската Агенция за борба с наркотиците предизвика тежка катастрофа, след получи повреда във въздуха  и бе принуден да кацне аварийно на път, по който движели автомобили.

Tesla Model X оцеля след сблъсък със самолет

Малката Cesnna се оплела в кабели на електропровод край пътя и паднала на шосето, като ударила два автомобила – електрическия кросоувър Tesla Model X и Toyota Corolla. В резултат от инцидента пилотът бил закаран в болница със сериозни травми.

Tesla Model X оцеля след сблъсък със самолет

Возещите се в двете коли не са пострадали. Именно един от тях – шофьорът на Tesla Model X, съобщи за инцидента, като публикува снимки в Twitter и благодари на шефа на Tesla – Илон Мъск, за здравината на електрическия кросоувър.

Снимки: Twitter

 

Тагове: tesla model x
0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    За Тойотите няма нужда да се съобщава, защото не е сензация тяхната здравина. За Тесла явно не е толкова сигурно и след всеки инцидент, трябва да се правят изводи колко са здрави. Аз не мисля, че са кой знае колко по-здрави или не са от другите. Средна хубост предполагам, като изключим проблема с многото самозапалвания. Когато някоя Тесла се запали и изгори обаждат ли се на Мъск да му кажат да си оправи к0чините?
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Пфф, а шофьора на Тойотата пък благодари на генералния директор на Тойота хаха