IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа покрита новата 3 Серия

Най-смелата прогноза е, че така ще изглежда версията M340i

BMW показа покрита новата 3 Серия

Много е вероятно BMW да покаже новата 3 Серия на салона в Париж в началото на октомври, а камуфлажът от шпионските снимки на прототипите по време на изпитание беше сменен от почти прозрачно покривало, под което е скрит новият автомобил.

BMW показа покрита новата 3 Серия

Снимката на покрития автомобил първо се появи в няколко форума на фенове на марката, след това в Autocar и накрая от BMW потвърдиха, че това наистина е новата 3 серия. Още по-далеч пък стигнаха в BMW Blog откъдето обявиха, че става въпрос за M340i – най-мощната бърза версия на новия модел, която ще е позиционирана като последното предложение на марката преди М3.

Докато чакаме появата на новия модел не може да не обърнем внимание на новите дневни LED светлини и по-голямата радиаторна решетка, които се виждат под покривалото. Очаква се, че срещу допълнително заплащане BMW ще предлага и лазерни фарове, същите като при по-големите модели.

При M340i диференциалът с ограничено приплъзване ще е част от серийното оборудване, при другите версии ще се поръчва като опция. Що се отнася до задвижването, то ще е поверено на 3-литров турбо мотор с мощност 360 или 370 конски сили.

Вече се знае, че новата 3 Серия ще е с най-добрата аеродинамика сред серийните автомобили – едва 0,23 е коефициентът на аеродинамично съпротивление на автомобила, а в сравнение с предшественика му теглото на колата е намаляло с 55 кг.

Тагове: bmw bmw 3 series
0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 4 rate down comment
    112 ( преди 5 години )
    След Е92 дизайна им куца и все още е така...
  • #5
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Що е с бурка тоя бимбер?Да не би защото е сглобяван от доктори, инженери и студенти, а това е присъщо за техните ценности?Или може би, защото не е много за показване...
  • #4
    5 rate up comment 16 rate down comment
    ЕПА ДА БРЕ ( преди 5 години )
    Бате оня ден излезна АУДИ E-TRON QUATTRO, преди това Mercedes EQC, преди това Jaguar I-Pace. Никой не го е*е за т*пата ви 3-та серия. Почвайте да правите EV-та!
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Bm ( преди 5 години )
    Калибрата беше с 0,26
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    BMW ( преди 5 години )
    Аз до колкото знам на времето Калибрата беше с 0,24 и от евтините автомобили до около 99-та нямаше кой да я бие по съпротивление. В последствие имаше няколко автомобила с по-добро челно супротивление. Със сигурност има автомобили с 0,22 - просто не съм се интересувал конкретно.Но това няма значение!Колата ще е много добра!
  • #1
    13 rate up comment 5 rate down comment
    пена ( преди 5 години )
    "Вече се знае, че новата 3 Серия ще е с най-добрата аеродинамика сред серийните автомобили едва 0,23" - Не съвсем, на пазара вече има автомобили със същото Cd, та даже и със по-ниско.