IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru пусна специален Outback

Версията е посветена на 60-ата годишнината на бранда

Subaru пусна специален Outback

Японската компания Subaru отбелязва своята 60-та годишнина със специален модел Outback X-Break, предназначен за хората, които водят активен начин на живот. Засега той ще се предлага само на местния пазар, още не е ясно дали ще се появи в останалата част на света.

Subaru пусна специален Outback

Екстериорът се отличава от обикновения Outback с черните огледала за обратно виждане, черната радиаторна решетка, черните релси на покрива и флуорисцентния надпис с името на модела по всички страни на каросерията. Тъмните 18-цолови алуминиеви джанти допълват изображението.

Subaru пусна специален Outback

Интериорът на Outback X-Break е получил специална тапицерия, която е по-функционална, съчетаваща водоустойчива тъкан и синтетична кожа. Естествено, в целия салон преобладава светлозелени шевове. Има също така отопляем кожен волан и голям многофункционален цветен дисплей.

Автомобилът може да се похвари с редица подобрения по окачването и с електронни асистенти. По-специално, Outback X-Break може да спира по-рано в случай на евентуален сблъсък с пешеходец или велосипедист.

Subaru пусна специален Outback

Както при другите модели Legacy и Outback, X-Break е наличен само с една опция за двигателя - 2.5-литров 4-цилиндров с мощност 173 конски сили и 235 Нм въртящ момент. Цената му започва от 30 500 долара.

Снимки: Subaru
 

Тагове: subaru outback
0 от 500