IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато пияният шофьор на Uber заспи зад волана...

Наложи се клиент на компанията да се закара сам до дома

Когато пияният шофьор на Uber заспи зад волана...

Клиент на Uber Индия има всички шансове да спечели наградата за пасажер с най-малък късмет тази година, след като съдбата му пратила пиян шофьор. Историята започва така. Сурия Оруганти си повикал кола от Uber на летището Бегалуру, а на поръчката се отзовал яко почерпен шофьор, който му признал, че заспал зад волана докато пътувал към аеропорта.

Когато пияният шофьор на Uber заспи зад волана...

Водачът не бил този, който бил посочен в поръчката на Оруганти, но той все пак се качил в колата, а малко след като напуснали летището шофьорът припаднал зад волана. Тогава Оруганти го избутал на дясната седалка, заел мястото му и се закарал сам. Недоволният клиент се постарал да направи достатъчно снимки, за да потвърди с тях историята си и подал оплакване до Uber.

Вместо да получи извинение от компанията, Оруганти бил изненадан да прочете, че в писмото от Uber му се карат, че е карал сам. В такива случаи правилният подход, уточняват от Uber, е да се откажеш от поръчката и да се обадиш на полицията за припадналия алкохолно опиянен шофьор.

Все пак от Uber Индия обещали на Оруганти да „образоват шофьора” относно вредата от пиенето при шофиране и също така да анулират договора му, ако подобно поведение се повтори.

Тагове: uber
0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Obrut ( преди 5 години )
    "Тогава Оруганти го избутал на дясната седалка..." - само че движението в Индия е от лявата страна на пътя, т.е. шофьорът по принцип си седи н дясната седалка. Къде точно го е избутал тогава...?