IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes показа спортната A-Class на видео

Най-достъпният модел в гамата на AMG ще се конкурира с Volkswagen Golf R и Audi S3

Mercedes показа спортната A-Class на видео

Компанията Mercedes-Benz публикува в своя профил в Instagram кратко видео, в което показва спортна версия на новото поколение на хечбека A-Class. Автомобилът ще носи името A35 и ще бъде най-достъпният като цена модел в гамата на Mercedes-AMG.

Mercedes показа спортната A-Class на видео

Премиерата на машината ще се състои по време на автосалона в Париж през октомври, като веднага след това ще стартират и продажбите в Европа. Тогава ще станат ясни и цените на модела, чиито основни конкуренти ще бъдат Volkswagen Golf R и Audi S3.

Ако се съди по видеото, новият автомобил ще получи агресивен дизайн и голяма антикрило. Не е изключено, показаният в клипа хечбек да е получил допълнителен аеродинамичен пакет. Така машината прилича донякъде на новото поколение на купеобразния седан CLS.



От стандартната версия хот-хечът ще се отличава по решетката на радиатора, агресивните брони и различната оптика. В салона на машината ще бъдат поставени спортни седалки и емблеми AMG.

Mercedes показа спортната A-Class на видео

По данни на изданието Motor1, модификацията A35 ще получи 2,0-литров турбомотор, чиято мощност ще превишава 300 к.с. Двигателят ще работи в комбинация със 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Снимки и видео: Instagram

 

Тагове: mercedes-amg a35
0 от 500