IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota и Geely правят съюз по хибридните технологии

Двата автомобилни производителя скоро ще обявят подробности за преговорите си

Toyota и Geely правят съюз по хибридните технологии

Toyota отдавна се занимава с електрификация на превозните средства и изглеждаше, че няма никаква нужда от партньори. По последни информации обаче японската автомобилна компания води преговори с китайската Geely за сътрудничество в областта на бензино-електрическите технологии.

Toyota и Geely правят съюз по хибридните технологии

Това потвърди представител на Toyota пред агенция Ройтерс, като обясни, че двете компании "комуникират помежду си" по въпроса с хибридните технологии, но не се впусна в повече подробности.

"Toyota прави бизнес с отворена политика, която също така се отнася и към технологиите на електрифицирането. Отношенията с Geely (към които Toyota засега се оглежда) също се основават на тази отворена политика", се казва в заявлението на японската компания. От Geely засега отказват да коментират.

Потвърждението от страна на Toyota се появи след статии в китайските медии, в които се твърди, че Geely работи с японците по хибридни технологии и скоро двата автомобилни производителя ще дадат подробности за преговорите.

Тагове: toyota geely
0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    .... рестартирай си рутера още няколко пъти и нацъкай още 3,4 плюсчета. От телефона и таблета не забравяй също. То тва да се надишаш с миризмата на разтапящото се табло на Тойотка не е лесно, човек може да се разболее като теб, пази боже.
  • #4
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Жълт, сглобяват се в Германия истинските коли, ти може би предпочиташ дюнерджия в Дюнерланд/Турция да ти сглоби консервената кутиика.
  • #3
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ВАГи,И аз викам немците да почнат да правят коли, но те все още и все повече произвеждат немско-китайска ширпотреба сглобена от дюнерджии и камилари с качество и гаранция на китайска прахосмукачка.
  • #2
    6 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тойота увеличава качеството, мести се от Турция в Китай.Браво, уникално качество.Дано да сменят и японската стомана от Кобе Стийл с китайска стомана, по - качествена.Дано за следващата година да отзоват по-малко "коли".
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Технологиите от Тойота, а евтиното производство от китайците. Аз така ги виждам нещата. Дано само това не се отрази на качеството и надеждността на Тойота. Те все пак имат уникална система за контрол на качеството и не вярвам да допуснат проблем в тази насока. С китайчетата обаче трябва много да се внимава, защото оставиш ли ги без контрол ще забъркат големи каши. Едва ли на японците не им е ясно това и не вярвам да ги оставят да си правят каквото искат.