IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley тества хибриден Continental

Моделът ще получи задвижващия агрегат на Porsche Panamera

Bentley тества хибриден Continental

Снимки на тестови прототип на купето Bentley Continental с хибридно задвижване се появи в някои западноевропейски автомобилни издания. На снимките се вижда отвор за зареждане в задната дясна част на машината.

Bentley тества хибриден Continental

Засега е изестно, че Continental GT PHEV (хибрид със зареждане) ще използва модернизирания агрегат на Porsche Panamera. В него влизат 3,0-литров бензинов турбмотор V6 и елекрически двигател. Само на ток автомобилът може да измине до 50 км.

От Bentley не разкриват подробности за мощността на силовия агрегат, за въртящия момент и за големината на батериите. При  Porsche Panamera 4 E-Hybrid системата развива 462 к.с. и 700 Нм въртящ момент. Топ-версията Panamera Turbo S E-Hybrid Sport на свой ред разполага с 680 к.с.

Bentley тества хибриден Continental

Според различни информации, в Bentley са се спрели на по-мощния вариант, като това ще бъде най-силният Grand Tourer в семейството. Освен това компанията планира да оборудва с хибридни агрегати всички свои модели, тъй като вижда отлични перспективи за развитие именно в това направление на автомобилната индустрия.

Снимки: Motor 1
 

0 от 500