IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци бронираха Aston Martin DB11

След доработката теглото на суперавтомобила се покачи със 150 кг

Германци бронираха Aston Martin DB11

Германските разработчици от Trasco, които се специализират в производството на бронирани автомобили, представиха допълнителна програма за британския суперавтомобил Aston Martin DB11. След обновяването, купето ще може да предпази пътниците от нападения с леки огнестрелни оръжия и опити за грабеж.

Германци бронираха Aston Martin DB11

В конструкцията на вратите на купето е използвана бронирана стомана и допълнителни композитни материали, а заводските стъкла бяха сменени с непробиваеми за кушуми. Като цяло всички защитни компоненти увиличиха теглото на суперавтомобили с окоол 150 кг, но това по никакъв начин не се е отразило върху пътните му характеристики, посочват от Trasco.

Германци бронираха Aston Martin DB11

Под капака на Aston Martin DB11 е монтиран 12-цилиндров битурбо двигател с обем от 5,2 литра, който развива максимална мощност от 600 коня, и работи в съчетание с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Автомобилът ускорява от място до 100 км за 3,9 сек, а максималната му скорост е 322 км/ч.

Германци бронираха Aston Martin DB11

Снимки: Trasco

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Няма как да е леко и здраво.Бронираните автомобили са тежки и затова много хора ги избягват, просто са тромави, но пък са крепости на колела.Със 150 кила отгоре (знаем, че Астон-а е правем възможно най-лек), имате возило, което ще ви предпази от прашките на хлапетата от квартала, нищо повече.