IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

DS показа нов компактен кросоувър

Моделът 3 Crossback ще се движи на бензин, на дизел и на ток

DS показа нов компактен кросоувър

Френският премиум бранд DS показа нов модел - компактния кросоувър кроссовер DS 3 Crossback, чиято публична премиера ще се състои на атомобилния салон в Париж следващия месец.

DS показа нов компактен кросоувър

Автомобилът, който е проектиран в стила на по-големия DS 7 Crossback, ще получи богато оборудване, което ще повтаря в голяма степен оборудването на въпросния модел. За него е предвидена богата програма за персонализиране както на външния вид, така и на интериора. DS 3 Crossback е изграден на новата платформа Common Modular Platform (CMP), която в бъдеще ще формира основата на всички компактни модели на DS, Peugeot, Citroen, Opel и Vauxhall.

DS показа нов компактен кросоувър

Кросоувърът ще се появи на пазара с 1.2-литров бензинов турбо двигател мощност 110, 130 и 155 коня и с 1,5-литров турбодизел, развиващ 100 и 130 к.с. Двигателите се комбинират с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Предвидена е също така електрическа версия с двигател с мощност 136 коня и батерия с капацитет 50 кВтч, която би трябвало да оситури изминаването на поне 300 км с едно зареждане. Други технически параметри засега не се споменават.

DS показа нов компактен кросоувър

До края на 2019 г. DS 3 Crossback ще се прави успоредно с хечбека DS 3, но след това в производствената гама на френската марка ще остане само кросоувърът.

Снимки: DS

Тагове: ds ds 3 crossback
0 от 500