Вход   Регистрация

Следващият модел на Bugatti ще бъде супер всъдеход

Следващият модел на Bugatti ще бъде супер всъдеход
 

Автомобилът ще напомня прототип от 2009 г.

Ръководството на френския бранд Bugatti планира да разшири моделната си гама с производството на супер всъдеход, за да не изостава от конкурентите. По думите на шефа на компанията Стефан Винкелман, разширяването на моделната гама предполага появата на принципно нова кола, която няма да бъде приемник на хиперавтомобилите Chiron или Divo.

Bugatti умува върху супер всъдеход

Според експерти, супер всъдеходът на Bugatti ще напомня прототипа на френската марка, получил името 16C Galibier (на снимките). Автомобилът дебютира още през 2009 г. с W12 двигател, развиващ 800 коня. До пазара обаче така и не стигна.

Bugatti умува върху супер всъдеход

Насочването на Bugatti в SUV посоката е съвсем разбираемо, тъй като търсенето на всъдеходите непрекъснато се покачва в световен мащаб, но ръководството на бранда още не е взело окончателно решение каква ще бъде формата на следващия й модел. Ако обаче, всъдеходът на Bugatti получи "зелена светлина", той вероятно ще се окаже много конкурентен, защото в него ще могат да се използват разработките на Volkswagen Group. Моделът ще може да се конкурира на пазара с такива автомобили като наскоро появилия се високотехнологичен Lamborghini Urus.

Реклама  


Купи Bugatti

Виж всички обяви

Коментари ( 3 )

Напиши коментар Влез

от: Анонимен ( преди 2 месеца )

На VW децата са това .
Отговори
 
+3
 

Положителни: 3  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 2 месеца )

поредния туарег
Отговори
 
+4
 

Положителни: 4  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 2 месеца )

Последното изречение за конглокирането кърти!

В същност и Бугати и Ламборгини са собственост на VW. Нищо чудно и да си споделят доста неща. Точно както и Ламборгини и Ауди Р8 споделят обща платформа.
Отговори
 
+7
 

Положителни: 8  Отрицателни: 1


Избери кола


Изгодни оферти
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising