IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият модел на Bugatti ще бъде супер всъдеход

Автомобилът ще напомня прототип от 2009 г.

Следващият модел на Bugatti ще бъде супер всъдеход

Ръководството на френския бранд Bugatti планира да разшири моделната си гама с производството на супер всъдеход, за да не изостава от конкурентите. По думите на шефа на компанията Стефан Винкелман, разширяването на моделната гама предполага появата на принципно нова кола, която няма да бъде приемник на хиперавтомобилите Chiron или Divo.

Bugatti умува върху супер всъдеход

Според експерти, супер всъдеходът на Bugatti ще напомня прототипа на френската марка, получил името 16C Galibier (на снимките). Автомобилът дебютира още през 2009 г. с W12 двигател, развиващ 800 коня. До пазара обаче така и не стигна.

Bugatti умува върху супер всъдеход

Насочването на Bugatti в SUV посоката е съвсем разбираемо, тъй като търсенето на всъдеходите непрекъснато се покачва в световен мащаб, но ръководството на бранда още не е взело окончателно решение каква ще бъде формата на следващия й модел. Ако обаче, всъдеходът на Bugatti получи "зелена светлина", той вероятно ще се окаже много конкурентен, защото в него ще могат да се използват разработките на Volkswagen Group. Моделът ще може да се конкурира на пазара с такива автомобили като наскоро появилия се високотехнологичен Lamborghini Urus.

Тагове: suv bugatti
0 от 500