IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои шофьори най-често превишават скоростта в Англия?

Повече от 1/3 нарушителите карат BMW, но рекордьор е Nissan GT-R

Кои шофьори най-често превишават скоростта в Англия?

Британската компания TeamSport Indoor Karting обяви кои са най-големите нарушители на ограниченията на скоростта в Обединеното Кралство. За целта фирмата е от държавните органи данни за нарушенията, извършени през периода януари 2017 – май 2018 г.

Кои шофьори най-често превишават скоростта в Англия?

Най-високата скорост, регистрирана в Лондон, е развита от шофьор на Mercedes-Benz, който е засечен да кара със 167,4 км/ч на територията на града. Абсолютният „рекордьор” е водач на Nissan GT-R, който на път в графство Глостършир е вдигнал 269 км/ч.

В класацията влизат още Lamborghini Huracan от Западен Йоркшир - 257,5 км/ч, BMW 330d от Кента - 244,6 км/ч и Audi quattro от Ланкършир - 240 км/ч.

От фирмата отбелязват, че сред нарушителите на ограниченията на скоростта във Великобритания най-много са шофьорите на автомобили BMW – 37,1%.

Снимка: Motor

 

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Вие като карате в града и извън града и на магистрала с 60 км/ч всеки ли трябва да кара така, жълтури ?
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    БеЕнВеистите и у нас са така с тази разлика, че са с нов внос на който отдавна му е взета душата. Техническото състояние на бараките им е отчайващо. Важното обаче да са лъскави и накичени, а че дими, като комин на локомотив не е важно. Кота вземем и гумите регенерат, лошите пътища и ниската култура на водачите статистиката на изправилите завоя с БеЕнВе е голяма. Черната статистика и ежедневните новини за катастрофи с тази марка са показателни.
  • #3
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Чудно, понеже на японските по принцип им трябва календар от 0-100 км/ч.
  • #2
    4 rate up comment 6 rate down comment
    еееееее ( преди 5 години )
    Батка, ас карам Голф но всичко другу е вярну.Гледам бокс ммей, ко стана а.
  • #1
    24 rate up comment 3 rate down comment
    до бенвето_шаробаро ( преди 5 години )
    Ясновидец съм... ясно виждам профила ти във фейсбук... кавър фото - 2 бмв-та. Черни. Работи в "БМВ"/върху себе си/фейсбук/манчестър юнайтед. Профилна снимка - с чантичка през рамо с щампа на гучи/мучи/луивитон от пазара в Люлин. Постове - споделил новата песен на Анелия, видео РИП пол уокар, статия за Бойко, видеа на бенвета - палят гумите по светофари. Чат пак споделяш снимки с бухалки, черни маски и надписи "брат за брата". Скоро си на работа... ай оправяй се че дограмите не се поставят сами.