IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поляци направиха специална версия на VW Amarok

Carlex Design пуска 500 бройки от Amy, цената на доработките е 13 995 евро

Поляци направиха специална версия на VW Amarok

Специалистите от полското тунинг студио Carlex Design решиха да разработят нов проект, като за основа взеха пикапа Volkswagen Amarok. Специалната версия на немския автомобил - Amy, ще бъде пусната в 500 бройки, а цената на подобренията ще добави 13 995 евро към тази на донора.

Поляци направиха специална версия на VW Amarok

В салона, след работатата на Carlex Design, ще се появи нов волан, обшит с кожа, както и тапицерия от Nappa. В екстериора си заслужава да се отбележат предните и задни брони в черно, колесните арки, предният капак от пластмаса, гумите BF Goodrich All Terrain T/A, както и оригиналната рамка на оптиката.

Поляци направиха специална версия на VW Amarok

Под капака на пикапа ще бъде монтиран 3-литров V6 турбодизелов двигател с мощност 225 коня, чийто звук може да симулира по-голям V8 благодарение на новата система за изгорелите газове, управлявана от мобилно приложение. Amarok Amy също така е оборудван с допълнителна LED оптика на покрива, по-мощни прагове, лифтово окачване пълноразмерна резервна гума.

Снимки: Carlex Design

Тагове: carlex design vw amarok
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ужас ( преди 1 година )
    Бих предпочел хубавия звук на двигателя да идва от двигателя, а не от преправения ауспух за да се чувало "по-мощно". Хаха, това е като на тролейте да пуснеш от радиото звук на ДВГ и вече си мислиш, че караш автомобил.