IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новото BMW 1-Series?

Освен предно предаване хечбекът ще получи и променен дизайн

Така ли ще изглежда новото BMW 1-Series?

Сегашното поколение на хечбека BMW 1-Series във версиите с 3 и с 5 врати (F20 и F21) е на пазара от 2011 г. И е напълно логично да се стигне до смяна на генерациите, която ще стане факт до края на годината. Изданието Motor1 публикува скици на модела, които трябва да покажат как ще изглежда той.

Така ли ще изглежда новото BMW 1-Series?

Новото BMW 1-Series ще претърпи сериозни изменения в дизайна. Решетката на радиатора ще бъде в стила на последните модели на марката, а светодиодните предни фарове ще получат нова 6-ъгъла форма. Версията M Sport Package (на снимките) ще има и големи въздухозаборници.

Така ли ще изглежда новото BMW 1-Series?

Според информацията, външните огледала са направени от изкуствени въглеродни нишки. Разстоянието между предните калници и края на вратите е намалено, в сравнение със сегашния модел. Освен това линията на покрива е по-полегата в задната си част. Като и досега, задната B-стойка е боядисана в черно.

Така ли ще изглежда новото BMW 1-Series?

Техническите изменения са още по-сериозни. Хечбекът преминава на новата платформа UKL, което означава, че задното предаване ще бъде сменено с предно. Очаква се разстоянието между двете оси за достигне 2670 мм.

Под капака на новото BMW 1-Series ще попаднат само 3-и и 4-цилиндрови двигатели. Топ-версията на модела ще получи бензинов мотор с 258 к.с. На по-късен етап ще излезе и хибридна модификация.

Снимки: Motor1
 

Тагове: bmw 1-series
0 от 500