IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai направи брутален Tucson

Новата версия ще стъпи първо на китайския пазар

Hyundai направи брутален Tucson

Кросоувърът Hyundai Tucson претърпя фейслифт по-рано тази година, като той засегна версиите на модела за Южна Корея, САЩ и Европа. На изложението в Ченду компанията представи обновената версия за Китай, която изненада с бруталния си външен вид.

Hyundai направи брутален Tucson

Предната оптика на автомобила е на „два етажа”. Цялата предница е с ръбати форми, като са използвани мотиви от кросоувъра Santa Fe и от концептуалния модел HDC-2 Grandmaster. Промени има и в задните светлини, които са с нова форма и са съединени със светодиодна линия. Общата дължина на машината е нараснала с 65 мм и вече достига 4545 мм.

Hyundai направи брутален Tucson

В салона на обновения Tucson е поставена нова мултимедийна система с голям монитор. Приборният панел вече е виртуален, като забеня досегашните аналогови прибори. Нови са пултът за управлетие на климатичана система, както и местата за съхраняване на различни предмети – пред селектора за скоростите е поставена затваряща се ниша.

Под капака се намира 1,6-литров турбомотор T-GDI, който развива мощност от 177 к.с. Той работи със 7-степенна роботизирана скоростна кутия, като замества досегашия 2,0-литров атмосферен двигател. Задвижването е предно или към четирите колела.

Hyundai направи брутален Tucson

С производството на Tucson за китайския пазар се занимава съвместното предпиятие на Hyundai и местния производител BAIC Motor - Beijing Hyundai. Продажбите на модела стартират през септември.

Снимки: Motor
 

Тагове: hyundai tucson
0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 5 години )
    ПичовеБрутален е точната дума. Автора, за разлила от вас, много точно я е подбрал. Брутален няма нищо общо с красив, хубав, симпатичен. А е точно обратното. Грозен, страховит, отблъскващ. Много точно казано за този Франкенщайн.
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    2втек ( преди 5 години )
    Колко брутално ви плащат за такова заглавие на грозния Хюндай
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    -Добър ден!-Добър ден!-Искам да си купя автомобил от вас.-Какъв, брутален или обикновен?
  • #5
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 5 години )
    Брутален, зер ...китайска имитация на алуди!
  • #4
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Брутално грозно бих казал!Толкова много са се заиграли с ръбовете, че човек може да се пореже. Задната светлина по цялата дължина изглежда много зле, а вътре е просто ужас. Тази плазма дето са е лепнали на таблото изглежда мега зле, а останалото е пълна скука и семплост.Иначе к0медиантите на заглавие ги докарват нещата, но иначе е зле съдържанието под него. Абе важното е да има цъкане и това е.
  • #3
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нямам нищо против да копират от ауди и да му го предложат на половин цена.
  • #2
    11 rate up comment 12 rate down comment
    много лошо ( преди 5 години )
    копиране на типичните за Ауди елементи! И така вече 10-тина години.Вижте предната "3D"решетка,решението на целия блок задни светлини,както и приборните панели. Нагли жълти копировачи.Ама с претенции.
  • #1
    29 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Е кое му е бруталното? На мен въобще не ми харесва това на снимките. Нито предната решетка, нито светлините на "два етажа". Вътре има пльоснат някакъв телевизор, който виси във въздуха. Отзад по-бива, има по-различен подход.Предният модел беше далеч по-издържан и на мен започва да ми се струва, че в Хюндай има липса на креативност.