IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда новият Mercedes-Benz GLE

Конкурентът на BMW X6 ще се появи на пазара в началото на 2019 г.

Ето как ще изглежда новият Mercedes-Benz GLE

Компанията Mercedes-Benz провежда финални тестое на новото поколение на кросоувъра GLE. Снимки на прототип без почти никакъв камуфлаж бяха публикувани от Motor1, като според информациите конкурентът на BMW X6 ще бъде представен до края на годината, а продажбите му ще стартират в началото на 2018 г.

Ето как ще изглежда новият Mercedes-Benz GLE

Ако се съди по снимките, кросоувърът ще поучи по-спортен дизайн. Машината ще има нови фарове, различна задна броня и друга изпускателна система. Традиционният приборен панел в салона ще бъде заменен от две дисплея, чийто размер е по 12,3 инча. На първия ще излизат показанията на приборите, а вторият ще отговаря за управлението на мултимедията.

Ето как ще изглежда новият Mercedes-Benz GLE

Всъдеходът ще получи нова мултимедийна система Mercedes-Benz User Experience (MBUX), която сменя досегашнаа Comamd и вече дебютира при новата A-Class. Изкуственият интелект може да се „самообучава” и така да разбира дори най-сложните команди. MUBX ще работи в комбинация със системата Mercedes Pro. Моделът ще получи и многофункционален волан със сензорни панели.

Автомобилът е изграден на платформата MHA (Modular High Architecture), която е в основата и на новата E-Class. Благодарение на това машината ще е далеч по-лека от своя предшественик. В гамата двигатели ще влязат бензинови и дизелови мотори с 4 и 6 цилиндъра. Предвижда се и хибридна версия, която ще се появи по-късно.

Ето как ще изглежда новият Mercedes-Benz GLE

Ще има и спортна модификация, подготвена от подразделението AMG. Тя ще разчита на 4,0-литров бензинов туин-турбо V8, чиято мощност ще превиши 600 к.с.

Снимки: Motor1

Тагове: mercedes-benz gle
0 от 500