IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia Proceed няма да бъде хечбек

Моделът получава двигател с мощност над 200 к.с.

Новата Kia Proceed няма да бъде хечбек

Корейският производител Kia обяви, че премиерата на третия член от новото поколение на семейството Ceed ще се състои на 13 септември и дори публикува скица на модела, които излиза с променено име – досегашното Pro_ceed се заменя от Proceed.

Новата Kia Proceed няма да бъде хечбек

При преднишната генерация това беше хечбек с 3 врати, но сега неговото място ще бъде заето от нещо средно между хечбек и комби. Създателите на модела го определят като „шугинг брейк”, в чиято основа ще бъде концептуалният Proceed, показан през 2017 г. По този начиk корейците стават поредният производител, който се отказва от моделите с 3 врати и ще залага на такива с 5.

Новата Kia Proceed ще запази статута си най-дръзкият модел в семейството Ceed, като ще получи 1,6-литровият бензинов турбомотор, развиващ мощност от над 200 к.с. Автомобилът ще бчъде показан на специално събитие през септемри, а премиерата му пред публика ще се състои на автосалона в Париж в началото на октомври.

Снимка: Kia

Тагове: kia proceed ceed
0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Хайде на новите класификации!Комби - задна врата сключва с пътя ъгъл от 90 до 86,3 град.Шугинг брейк - от 86,2 до 79,4Хечбек - от 79,3 до 72,7Дотук свърщват двуобемнитеПосле идва лифтбек - 72,6 до 65,1, като тук говорим за задно стъкло,От 65 до 29 град са седани. Намирам аралък да бъдат вмъкнати поне още три-четири вида разновидности. :))))))