IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Pagani кръсти роудстър на най-бързия сокол

Моделът Huayra Gyrfalcon е направен по поръчка на неизвестен милиардер

Pagani кръсти роудстър на най-бързия сокол

Италианският производител на спортни автомобили Pagani показа в Пебъл Бийч есклузивен роудстър. Моделът Huayra Gyrfalcon е кръстен на благородния сокол - най-бързият представител на соколите.

Pagani кръсти роудстър на най-бързия сокол

Автомобилът се отличава от базовата модификация с особения цвят на екстериора - бял, допълнен с тъмносиньо и златисто. Интериорът е в същия цвят, а вратите и седалките са украсени с шефове в цветовете на италианския флаг и бродирани изображения на благородния сокол.

Pagani кръсти роудстър на най-бързия сокол

Уникалният Pagani Huayra Gyrfalcon е направен по поръчка на неизвестен милиардер. Техническите характеристики на модела не се съобщават. Автомобилът вероятно е запазил базовия си 6-литров туин-турбо V12 двигател, който осигурява мощност от 765 коня и работи в съчетание със 7-степенна секвенциална скоростна кутия.

Снимки: Pagani

Тагове: pagani huayra pagani huayra
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 5 години )
    Ок, Фен, ще се съглася с написаното ако ми покажеш една реална снимка на автомобила и/или кратко видео с възможностите му, но не CGI, а реално.
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 5 години )
    до Цар Навуходоносор:аз ще се скрия, но това с нищо няма да промени уникалността на този забележителен автомобил, произвеждан в България. До колкото знам - никой друг не е успял да постигне характеристиките, отношението мощност/тегло и степента на роботизация на Алиено Арканум. Няма да досаждам повече - четете си тук статиите за скучни "супер" автомобили. Освен Арканума, единствено теслата горе-долу става, като за не-спортен скромен автомобил.
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това с арканум-а засега е размита работа... Самият сайт е общо взето супер приказки, само че няма нищо друго... Просто сайт, направен за 2-3 минути и това е. Снимките са бая понаправени на софтуер. Поне засега не е нищо друго, освен онлайн надежди.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    откъде и да го потледнеш нищо забележително
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 5 години )
    Арканума - скрий се, стига си тролвал и вземи смени професията.
  • #6
    0 rate up comment 8 rate down comment
    Фен ( преди 5 години )
    Арканум означава "тайна на тайните". Мислиш ли, че ще ти го покажат току така, та да може после всеки да краде?То е неминуемо - Самсунг краде от Епъл, но епъл също не си показваха първия айфон наляво и надясно, преди да го пуснат в продажба. Имай търпение и ще видиш, как на Нюрбургринг Аракнума отнася разни кьонингсеги и други допотопни брички на бензин и нафта.
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До ФЕН ( преди 5 години )
    Дай някакъв клип от нета да го видим как върти обиколки на Нюрбургринг?Няма ли?Аааааа, ама то това било само картинка, построен няма нито един?!?Да та такoвaм у фена!!!
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    \\ ( преди 5 години )
    до //:А не допускаш ли, че всички посочени стойности са верни, но са за различни модификации? Все пак такъв бутиков производител прави малки серии и постоянно разбутва настройките.
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    // ( преди 5 години )
    Заради посочената мощност от над 7000 к.с. се поразрових малко из нета. В първите няколко чуждестранни сайта, по темата мощността на колата беше посочена съответно: 789, 754, 754, 764, 789, 720, 765 к.с. Явно в този бранш всеки си украсява яко статиите.
  • #2
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Фен ( преди 5 години )
    Паганито е под 800 коня. С конски сили от порядъка на 5000 и нагоре има само един доказан сериен автомобил и това е Алиено Арканум на Ахмед Мерчев. И между другото разните паганита и макларени са смешни в сравнение с Арканума.