IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специален Rolls-Royce за шеф в Google

Компанията "създала" два нови цвята

Специален Rolls-Royce за шеф в Google

Едно от събитията на Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч тази година остана встрани от вниманието на медиите, а си струваше да се види. Лично главният изпълнителен директор на Rolls-Royce Торстен-Мюлер Отвос предаде един специалан Dawn Black Badge на вицепрезидента на Google Бенджамин Трейнър Слос.

Специален Rolls-Royce за шеф в Google

Автомобилът, който е бил подложен на специална индивидуализация от компанията е боядисан в жълто и много тъмно синьо, почти черно, цветовете, които са били избрани от Слос, тъй като той има няколко състезателни коли в същата разцветка. От Rolls-Royce признаха, че заради поръчката на Слос, в компанията е трябвало да „създадат” два нови цвята, тъй като компанията досега не е предлагала коли точно в тези цветове.

Специален Rolls-Royce за шеф в Google

Наситеното жълто отразява слънцето в Калифорния, а много тъмното синьо отдава почит на състезателния дух на Слос, обясниха от компанията. Същите цветове са използвани и в интериора – както що се отнася до седалките и тапицерията, така и при оформлението на арматурното табло.

Снимки: Rolls-Royce

Тагове: rolls-royce google
0 от 500