IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тръгваш последен? Няма проблем: 13 изпреварвания за 7 завоя (ВИДЕО)

21-годишният Хасе-Клот демонстрира класа в Carrera Cup на "Снетъртън"

Тръгваш последен? Няма проблем: 13 изпреварвания за 7 завоя (ВИДЕО)

21-годишният пилот от френската Porsche Carrera Cup Валентен Хасе-Клот успя да развълнува феновете на моторните спортове със силното си пилотиране на класическото британско трасе „Снетъртън”.

Тръгваш последен? Няма проблем: 13 изпреварвания за 7 завоя (ВИДЕО)

Хасе-Клот се състезава за тима на 9-кратния световен рали шампион Себастиен Льоб и миналата година взе титлата при новаците във френската Carrera Cup. А както се вижда от видеото на края на материала, явно „Снетъртън” му допада – Валентен стартира от дъното на стартовата решетка и за половин обиколка изпревари половината колона.

Първо, „Снетъртън” не е дълга писта и второ, Валентен дебютира на това трасе този уикенд. Той отпадна от първото състезание в британската Carrera Cup, което го изпрати на задната стартова позиция за второто състезание. И в него започна интересното. За да сме по-точни Валентен спечели 13 позиции в първите 7 завоя. Впечатляващо.

Сигурни сме, че това видео ще ви хареса, защото на нас много ни допадна. А и вече е почти сигурно, че Хасе-Клот догодина ще се състезава и в британската Carrera Cup, освен във френската.
 

Тагове: porsche carrera cup
0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Прави впечатление невероятната стабилност на поршето при завойте и при резките смени на ляво и дясно при изпреварванията! Не случайно Порше са най-добрите сред най-добрите и то с много са пред тях! Велика марка!
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 5 години )
    Тоя ги минава като на електронна игра. Браво, така се прави!