IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Серийното BMW M8 Gran Coupe вече не е тайна

Премиерата на конкурента на Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe ще бъде догодина

Серийното BMW M8 Gran Coupe вече не е тайна

Първи патентни изображение на серийната версия на BMW M8 Gran Coupe се появиха в интернет-пространството. Снимки на модификацията с 4 врати на възродения модел 8-Series бяха изложени във Facebook Ferd FanPage. Официалната премиера на автомобила ще се състои през 2019 г., като за основен него конкурент се сочи Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe.

Серийното BMW M8 Gran Coupe вече не е тайна

Ако е съди по изображенията, дизайнът на машината ще използва стилистични елементи от прототипа на купето 8-Series. Версията M8 Gran Coupe ще получи трапецовидни дневни светлини, агресивни аеродинамични елементи по каросерията, големи джанти, дифузьори и изпускателна система с 4 тръби.

Техническите характеристики на модела засега остават тайна. По неофициални данни, автомобилът ще бъде оборудван с 4,4-литров V8 двигател, чиято мощност ще бъде 530 к.с. Моторът ще работи в комбинация в 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF и система за задвижване на четирите колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнеа 3 секунди.

Серийното BMW M8 Gran Coupe вече не е тайна

Според Carscoops, флагманското купе с 4 врати на баварците ще получи и дизеловия агрегат, който ще се предлага за стандартното 8-Series. Това е 3,0-литров мотор с 6 цилиндъра, който развива 320 к.с. и 680 Нм въртящ момент. При тази версия ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема 4,9 секунди.

Снимки: Facebook

Тагове: bmw 8-series m8 gran coupe
0 от 500