IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайци предлагат модел с гаранция от 1 милион километра

Тя се отнася за двигателя на кросоувъра Chery Tiggo 3

Китайци предлагат модел с гаранция от 1 милион километра

Официалният вносител в Русия на китайската марка автомобили Chery стартира програмата "1 000 000 км доверие", която се отнася за двигателя, съобщиха местните медии.

Китайски модел с гаранция от 1 милион километра

"Искаме да повишим нивото на удовлетвореност на нашите клиенти, така че им предлагаме допълнително доверие в безпроблемната работа на двигателя до 1 000 000 км. Гаранционният срок за автомобила си остава същият - 5 години или 150 000 километра", посочи Генадий Павлов, директор на "Чери автомобили Рус".

В случай на проблем дистрибуторът на Chery ще осигури за своя сметка всички ремонтни работи, а при необходимост и подмяна на двигателя. Първият модел, който се покрива от тази програма, е бестселърът на марката - кросоувърът Chery Tiggo 3.

Кросоувърът е оборудван с двигател Acteco от серията SQRE4G16. Той има атмосферно пълнене, ангренажна верига и система за изменение фазите на газоразпределението и дължината на всмукателния тракт. Този двигател се смята за доста надежден от автомеханиците.

Снимка: Chery

Тагове: chery chery tiggo 3
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тези се правят на по-хитри и от евреите.
  • #6
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Алексей ( преди 5 години )
    От зад прилича на предишната Сузуки Грандвитара. А може със всяка 5-та смяна на маслото да сменят бутално сегментно лагерната група
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    GTE, Считай, че маслото ще се сменя често и без право на избор в сервиза на продавача на някаква солена цена и вероятно при всяко посещение при него ще свалят от някакъв специален модул данни за режима на експлоатация.
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Смисълът от разговор за 1 млн. пробег се реализира при хипотеза за някакво безспирно /бизнес/ ползване. Дори тогава 100 хил. годишно трудно се правят, а да си търсиш гаранция след повече от 10 години ми се вижда малко странно. Пък тази кола някак не я виждам като бизнес автомобил!
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    GTE ( преди 5 години )
    Остава и маслото да му се сменя след изминати 200 000 км и го признавам.
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    бате тоя лъже като китаец
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Заглавието интригува, текстът казва нещо, но вероятно премълчава много. Предполагам, че Програма "Доверие" е отделна и обособена част от гаранционните условия по договора и включва много изисквания и хипотези, досадно описани от юристи и инженери в големи подробности. Интересно, китайците считат си хипотезата за липса от нужда от основен ремонт на 1 млн.км. като правило, но естесвено при доказано грижливо и правилно обслужване и експлоатиране на автомобила?!