IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

McLaren показа есклузивен 600LT

Във въздухозаборника на покрива е монтирана камера

McLaren показа есклузивен 600LT

Британската компания McLaren представи ексклузивна версия на купето 600LT, чиято официална премиера ще се проведе в конкурса за елегантност Pebble Beach Concours d'Elegance този уикенд.

McLaren показа есклузивен 600LT

Автомобилът е създаден от подразделението на марката McLaren Special Operations (MSO). Специална особеност на спортния автомобил е оцветяването в Stealth Grey Bespoke с матово черно и оранжеви детайли. На покрива пък има въздухозаборник в стила на McLaren F1 Longtail, в който е вградена и видеокамера, циято цел е да записва "летенето" на купето по състезателните писти.

McLaren показа есклузивен 600LT

Освен това автомобилът е оборудван с пълния комплект от карбонови детайли на каросерията, които са достъпни за McLaren 600LT като опция, черни джанти и седалки от въглеродни влакна от хиперавтомобила McLaren Senna. В интериора са използвани оранжеви елементи, а оборудването включва озвучителна система на Bowers & Wilkins с 12 тонколони.

McLaren показа есклузивен 600LT

В техническо отношения този автомобил не се отличава от McLaren 600LT, чиято премиера се състоя през юни тази тодина. Купето се задвижва от 3,8-литров двигател с мощност 600 коня и 620 Нм максимален въртящ момент, който работи в съчетание с роботизирана скоростна кутия. От място до 100 км/ч автомобилът ускорява за 2,9 сек.

Снимки: McLaren Special Operations
 

Тагове: mclaren mso 600lt
0 от 500