IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Семейството на Михаел го мести на остров Майорка

Корина купи имението на Флорентино Перес за 30 милиона евро

Семейството на Михаел го мести на остров Майорка

Възстановяването на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер най-вероятно ще продължи на испанския остров Майорка, съобщи швейцарското издание L’Illustre.

Семейството на Михаел го мести на остров Майорка?

Според списанието семейство Шумахер вече има нова резиденция – имение на острова, купено за 30 милиона евро, като предишният му собственик е бил президентът на футболния клуб Реал (Мадрид) Флорентино Перес. Засега от семейството на Михаел не е потвърдено, че предстои преместване, но от общината, където е имението заявиха, че са уведомени за него и са „готови да посрещнат” семейство Шумахер.

Михаел пострада тежко в края на 2013 година, когато падна на ски във френски курорт, след което прекара половин година в изкуствена кома и претърпя няколко животоспасяващи операции на мозъка. По-късно той беше преместен във фамилната къща на брега на Женевското езеро, като съпругата му Корина и мениджърът му Сабине Кем са наложили пълно медийно ембарго на състоянието му. В много редки случаи те съобщават, че Михаел се възстановява, а тези, които са допускани до него, не са казали и дума за това в какво състояние е бившият пилот.

Миналата година Корина и Кем дадоха под съд няколко издания, които бяха публикували непотвърдена информация за състоянието на пилота. Така в съда стана ясно, че всъщност Михаел не може да вдига едната си ръка, но остана непотвърдено дали е започнал да говори, както и дали реагира на звук и светлина.

Според последната също непотвърдена информация преди няколко месеца Михаел е бил транспортиран в Щатите за експериментално лечение, чиято основна цел е да „събуди” мозъка му, но за момента никой не се наема да прогнозира какви са били резултатите от него.

0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    шуми марица ( преди 5 години )
    състоянието на шумахер е като това на българия... всички знаем, че е зян, пък те крият ко-що...ич да не е, шампион си остава.