IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ТВ водещи откриха в гора първия микробус на Aerosmith

Автентичността на модела International Harvester Metro бе потвърдена от бивш чен на бандата

ТВ водещи откриха в гора първия микробус на Aerosmith

ТВ водещите на шоуто American Pickers по History Channel, които обикалят САЩ и купуват всевъзможни антики, попаднали на необикновена находка. В гора край малкото градче Честърфийлд, щата Масачузетс, на около 160 км западно от Бостън, те открили микробуса International Harvester Metro от 1964 г.,  с който в началото на кариерата си гастролирала прочутата банда Aerosmith.

ТВ водещи откриха в гора първия микробус на Aerosmith

По думите на собственика на земята, където автомобилът бил намерен, той я купил от човек, който, по всяка вероятност бил свързан по някакъв начин с Aerosmith. Автентичността на микробуса била потвърдена от бившия член на бандата Рей Табано. Според китариста, за последен път групата го използвали преди около 40 г. Музикантите пътували от Бостън за Ню Хемпшър, където изкарали 125 долара. След като заредили с гориво, платили за храна и хотел, на всеки му останали по 3 долара.

ТВ водещи откриха в гора първия микробус на Aerosmith

Водещите на шоуто American Pickers - Майк Уулф и Франк Фриц, купили микробуса за 25 000 долара. Какво двамата смятат да правят с него ноще не се знае. Най-вероятно е обаче автомобилът да бъде  възстановен в първоначалното му състояние и продаден на търг.

Снимки: History Channel

Тагове: aerosmith
0 от 500