IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford разработва автомобил за шопинг

Решението идва след проучване на потребителския пазар в различни страни

Ford разработва автомобил за шопинг

Американският автомобилен производител Ford проучи потребителския пазар в различни страни. В резултат на това инженерите на компанията вече работят върху създаването на удобен и полезен автомобил за пазаруване.

Ford разработва автомобил за шопинг

Специалистите посочват, че в съвременния свят най-необходимата кола ще бъде шопингмобилът. Според резултатите от проучването отношението към покупките непрекъснато се променя, но експертите са установили тенденции.

55% от анкетираните отбелязват, че процесът на пазаруване е начин за почивка, като младите хора най-много обичат шопинга. Мнението на специалистите е, че 50% от купувачите не просто не са доволни от нещата, които са придобили по време на пазаруване, но дори остават неудовлетворени.

Тъй като много от клиентите на Ford предпочитат да пазаруват, експертите ще разработят за тях удобен автомобил. Въпреки факта, че половината от респондентите в проучването твърдят, че предпочитат онлайн пазаруването, марката ще подготви подходяща кола шопинг със специални функции.

Снимка: Ford
 

Тагове: ford
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 5 години )
    С новият си ексел майстор начело, Форд ще достигнат нови дъна. Във времена когато всички автопроизводители влагат много повече пари за авторазработки, Форд са решили да спестят 40Б. Може от Форд да са прави и всички останали да ... грешат ;))))
  • #1
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Техните коли винаги са ставали само за шопинг.