IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рекорд: 33 глоби за 4 часа с Lamborghini

25-годишен британец пощури полицията в Дубай

Рекорд: 33 глоби за 4 часа с Lamborghini

25-годишен турист от Великобритания наел за два дни Lamborghini Huracan в Дубай, след което записал 33 нарушения на ограниченията на скоростта в рамките на 4 часа.

Рекорд: 33 глоби за 4 часа с Lamborghini

В отделни случаи камерите край пътя са записвали по едно нарушение на минута, потвърдиха от полицията. Според информация на вестник The National, британецът успял да се ускори до 240 км/ч на една от дългите прави в града.

Колата е била наета от фирмата Saeed Ali Rent, където на следващия ден започнали да пристигат глобите. Общата сума на глобите е 175 000 дирхама или малко над 41 000 евро, а британецът е платил за наема на колата 1400 евро за 48 часа.

Натрупването на глобите обаче има и плюс за нарушителя. Компанията от Дубай е решила да остави в негово владение спортният автомобол, естествено срещу допълнително заплащане, тъй като глобите идват на името на компанията.

И когато тя си върне владението над колата, ще трябва да плати задълженията, затова и сега първо с проблемите ще трябва да се оправя любителя на високите скорости, пробвал се зад волана на Huracan.

Тагове: lamborghini huracan
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Елита на Вермахта ( преди 5 години )
    Малко бой и ще се оправи. Боят превъзпитава.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Дреме му на реания на туй английско еврейчи...
  • #2
    10 rate up comment 0 rate down comment
    carpe_diem ( преди 5 години )
    Ми аз го разбирам, че компанията ще откаже да си вземе колата обратно, докато той не си плати всички глоби. Тъй като май се оказва, че компанията трябва да ги плати, ама може да отказва да го прави докато ни й бъде върната колата.Като плюс от това е, че ще може да си покара още (и да навърти още глоби) :D
  • #1
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Втората половина на статията не се разбира ич, за какво иде реч!Авторът да си събере ъкъла и да оправи, че ми стана интересно къф е тоя плюс за нарушителя!