IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia направи и седан Stepway

Премиерата на автомобила ще е този месец в Москва

Dacia направи и седан Stepway

Още този месец Renault планира да представи на салона в Москва офроуд версията на популярния си седан Logan, която също се получи названието Stepway. Русия е един от пазарите, където моделите на Dacia се предлагат под името на Renault и това е основната им разлика с продукцията на достъпната марка.

Logan Stepway ще тръгне от Русия

Сега обаче версията тръгва от Русия, където предсерийни прототипи на Logan Stepway бяха засечени по време на изпитания по някои от доста разбитите пътища около Москва. В Русия медиите вече обявиха, че продажбите на Logan Stepway ще стартират през ноември, когато ще се появи и обновената версия на Sandero Stepway.

Клирънсът на автомобила е увеличен от 155 на 195 мм за версията Stepway, а в Русия версията ще се предлага с 1,6-литров атмосферен бензинов мотор и EDC трансмисия. За европейските пазари обаче оборудването ще е доста по-различно.

Освен по повдигнатото окачване версията Stepway на Sandero се отличава и по „офроуд елементите” по предната и задната част на колата, които подсказват за по-сериозни възможности извън пътя.

0 от 500