IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спомен за рали легенда с картина и звук (ВИДЕО)

Да си припомним Lancia Delta S4 - един от символите на група Б

Спомен за рали легенда с картина и звук (ВИДЕО)

Много малка част от рали феновете в цял свят са имали възможност да гледат в действие легендарните автомобили от група Б, забранени в края на 1986 година след няколко тежки катастрофи, една от които на финландеца Хенри Тойвонен.

Спомен за рали легенда: с картина и звук (ВИДЕО)

За щастие, днес все още има запазени коли от тази ера, като от време на време се появяват и реплики на рали чудовищата, които възраждат спомените от 80-те години по отсечките.

Предлагаме ви видео, което ни показва как се вписва в днешната рали действителност една от легендите на група Б – Lancia Delta S4. Не забравяйте, че говорим за автомобил с разположен пред задния мост 1,8-литров 4-цилиндров двигател, който работи с турбо и компресор, за да е максимално ефективен.

Като всеки рали автомобил от 80-те години и особено от група Б, Delta S4 се кара много трудно, но за сметка на това е дяволски бърза кола.
 

Тагове: lancia delta s4
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    AUDI Quattro Sport S1 - WRC е за момчета, Група Б е за истински мъже и истински автомобили (J Kankkunen)
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Еми точно тази кола погребва група Б. Разположения резервоар под пилотите се запалва веднага след катастрофата и пилот заедно с навогатор стават на факли за секунди. Сигурно най-крайният автомобил в ралиспорта.