IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шварценегер гази лимузина с личния си танк (ВИДЕО)

Джей Лено му прави компания в един от епизодите на предаването си

Шварценегер гази лимузина с личния си танк (ВИДЕО)

Тв каналът CNBS публикува видео, в което актьорът и бивш губентатор на американския щат Калифорния - Арнолд Шварценегер, разрушава лимузина с помощта на личния си танк.

Шварценегер гази лимузина с личния си танк (ВИДЕО)

Клипът е заснет за предаването Make It. На кадрите се вижда как Арни и водещият на шоуто Джей Лено се качват в 46-тонния M47 Patton II и с лекота прегазват деветметровата лимузина Lincoln TownCar.

Шварценегер разказва, че тези танкове се произвеждали през 50-те години на 20-ти век в САЩ за участие в Корейската война (1950-1953), но по-късно започват да се изнасят в много страни, включително в Австрия. Според актьора, именно такъв танк той управлявал по време на военната си служба в австрийската армия.

M47 Patton II е снабден с 90-милиметрово оръдие M36, с което дължината му е около 8,5 м. Общо от него са произведени над 8600 бройки. Танкът е бил на въоръжение до 90-те години в много страни, сред които САЩ, Австрия, Белгия, Йордания, Испания, Италия, Турция, Франция, Германия и Япония.



Снимка и видео:  CNBS

0 от 500