IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британец постави рекорд за скорост с краден мотоциклет (ВИДЕО)

Адам Кемпиън ще лежи в затвора, след като вдигна 304 км/ч на обществен път

Британец постави рекорд за скорост с краден мотоциклет (ВИДЕО)

Британецът Адам Кемпиън записа рекорд за най-висока скорост на път за обществено ползване в страната си. С откраднат мотоциклет той разви 304 км/ч, като записа постижението си на видео, съобщава полицейският департамент на Нортхемптъншир на страницата си във Facebook.

Британец постави рекорд за скорост с краден мотоциклет (ВИДЕО)

По данни на органите на реда, по време на огледа на захвърлената край град Хакнъл машина полицаите са открили номер откраднат мотоциклет. Разседването ги е довело до дома на Кемпиън, където е намерен лаптопът му. В него е имало голям брой видеа с екстремно каране на мотори.



В крайна сметка съдът е признал Адам за виновен за 5 от епизодите, в които е заснето опасното каране, а също така и за намерените в дома му крадени вещи. Англичанът е осъден на 21 месеца затвор, а скоростта от 304 км/ч е най-високата, засичана някога по пътищата на Великоритания.

Снимка и видео: Facebook

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пенев ( преди 5 години )
    Ром постави рекорд за скорост с краден хладилник.
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Ганьо ( преди 5 години )
    1. Къде пише, че за "нула време" са го хванали? Вероятно безчинства от години.2. Къде видя, че е на топло? Може пък да обжалва в момента?3. От 2-те годинки повече от една е за кражбите. За дебилното каране - останалите месеци + дебела глоба.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    drive it like you stole it... или ride it в случая :)
  • #1
    24 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    На това му се вика правосъдие.За нула време разпознат, издирен и заловен.За още толкова нула време осъден и прибран на "топло". Почти 2 годинки ще е на "санаториум".Евала им на англичните.