IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, когато Bugatti Veyron остане без 4х4 (ВИДЕО)

Хиперколата се превърна в машина за дрифт на висока скорост

Какво се случва, когато Bugatti Veyron остане без 4х4 (ВИДЕО)

Екипът на Royalty Exotic Cars превърна Bugatti Veyron в автомобил със задно предаване и показа в собствения си YouTube-канал видео, в което си вижда как след преработката колата върти „осморки”.

Какво се случва, когато Bugatti Veyron остане без 4х4 (ВИДЕО)

Експертите на фирмата е трябвало да разкачат всички елементи на трансмсията от предната ос. Резултатът е намаляване на радиуса на завой и облекчен волан. Съответно и автомобилът става идеален за дрифт с висока скорост.



В основата на доработката е версията Bugatti Veyron Mansory Vivere, която е оборудвана с познатия W16 двигател с обем 8,0. Той има 4 турбокомпресора, като развива 1109 к.с. и 1500 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,5 секунди, а маскималната скорост е 410 км/ч.

От стандартия Veyron модификацията Mansory Vivere се отличава по по-малкия капак, променените брони и престилки, а също така и увеличените въздуховоди по каросерията и оригиналния дифузьор. Всички тези елементи са направи от карбон.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500