IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пиян американец потроши 36 автомобила (ВИДЕО)

22-годишният Мигел Алеман "налетял" на колите след запой по баровете в Ню Джърси

Пиян американец потроши 36 автомобила (ВИДЕО)

За цялата си история спешният телефонен номер 911 в американския град Ню Джърси никога не бил получавал едновременно толкова много позвънявания от разгневени граждани, които се оплакали, че автомобилите им са потрошени. Човек би си помислил, че на една от улиците преминало торнадо и разбило 36 паркирани коли.

Пиян американец потроши 36 автомобила (ВИДЕО)

Оказало се обаче, че природната стихия нямала нищо общо с инцидента. Автомобилите били разбити от 22-годишния американец Мигел Алеман, който изпил прекалено много алкохол, след обиколка с приятелки по баровете в града.

Когато полицаите пристигнали на мястото на инцидента, видели, че заедно с младежа в колата му били и двете момичета, с които той гулял през нощта, а в хондата били задействани всички въздушни възглавници. И тримата били мъртво пияни.

Младежът е в ареста и скоро ще бъде съден. Полицията пък преглежда видеозаписите от камерите във всички барове, които Алеман посетил във въпросната нощ. Ако органите на реда успеят да открият свидетели, които са видели как пияният шофьор се качва зад волана, но не съобщили за това в полицията, ще отнесат солидни глоби.

 

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    младен ( преди 5 години )
    "Ако органите на реда успеят да открият свидетели, които са видели как пияният шофьор се качва зад волана, но не съобщили за това в полицията, ще отнесат солидни глоби."Е т'ва мъ кеФи ;)
  • #3
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това е наш Дошо, отишъл в САЩ на бригада, ама си взел същата пършива Хондичка там, да не му липсва. Напил се и му се привидяли 36 нови Аудита. Само жените не знам как са се оказали там.
  • #2
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Латинос, японска кола, алкохол - често срещана комбинация по тамошните ширини, водеща до подобни последствия.
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    И ние се залваме, че онази пиана кифла ударила цели 10 коли. Е глей хората какво правят... цели 36.Разликата е, че на този ще му се види грапав каппитализма. Хем ще плаща щети, хем няма да шофира.