IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показва нов модел през август

Почти сигурно това ще е дългоочакваният роудстър Z4

BMW показва нов модел през август

BMW обяви, че ще представи нова модел по време на автомобилното шоу Monterey Car Week, което ще се проведе в Калифорния в края на август. Експертите смятат, че става въпрос за премиерата на дългоочаквания роудстър BMW Z4.

BMW показва нов модел през август

На Фестивала на скоростта в Гудууд наскоро дебютира Toyota Supra, най-близкият "роднина" на немския модел. Представители на BMW казаха, че в Калифорния ще покажат нов автомобил, но не уточниха кой именно модел имат предвид. Тази информация бе обещана да бъде разкрита малко преди изложението. "Достатъчно е да се каже, че без съмнение този нов модел ще бъде емоционално допълнение към настоящата моделна гама на BMW", посочиха от немската компания.

Към днешна дата новият роудстър многократно е попадал в обективите на фотошпионите, може да се види на тизерни и патентни изображения. През юни се появи и видеоклип на камуфлажен Z4 M40i. Известно е, че този автомобил е получил "изключително мощен" 6-цилиндров двигател с обем от 3 литра.

BMW показва нов модел през август

Освен това, новият модел може да бъде оборудван и с 2-литров турбодвигател с четири цилиндъра. Същият се очаква да получи и Toyota Supra. В близко бъдеще се очаква BMW да представи също така M850i Coupe и Concept M8 Gran Coupe.

Тагове: bmw z4
0 от 500