IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X4 M бе хванато без камуфлаж

Спортната версия на крос-купето ще получи мотор с 480 коня

BMW X4 M бе хванато без камуфлаж

Първа снимка на „напомпаната” версия на BMW X4, подготвена от спортното подразделение на марката, се появи в интернет. Машината без никакъв камуфлаж по нея беше заснета от сътрудник на изданието Autocosmos на територията на завода в Спартенбърг (САЩ).

BMW X4 M бе хванато без камуфлаж

От стандартното BMW X4 версията M на купеобразния кросоувър се различава по багажника, „хрилете” на предните калници, по-голямото разстояние между предните колела, променения дифузьор, четирите тръби на изпускателната система и аеродинамичните странични огледала, които са в стила на BMW X6 M.

Под капака на BMW X4 M се очаква да попадне 3,0-литров бензинов туин-турбо двигател S58 с 6 цилиндъра, чиято мощност ще бъде около 480 к.с. Същият мотор ще се поставя на BMW X3 M, а също така и на следващите поколения на M3 и M4.

В момента най-мощната версия на крос-купето е BMW X4 M40i. Тя разчита на 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра, чиято мощност е 360 к.с. и 500 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,8 секунди, а максималната скорост достига 250 км/ч.

Снимка: Autocosmos

Тагове: bmw x4 x4 m
0 от 500