IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как се справя ново Suzuku Jimny извън пътя (ВИДЕО)

Компактният всъдеход е оборудван само с една допълнителна система за оф-роуд

Ето как се справя ново Suzuku Jimny извън пътя (ВИДЕО)

В интернет се появи първо видео, показващо всъдеходните способности на новото поколение на Suzuki Jimny. Продажбите на компактния модел стартират по-късно тази година.

Ето как се справя ново Suzuku Jimny извън пътя (ВИДЕО)

Новот Jimny е на рамна конструкция, като има окачване с пружини, система за задвижване на четирите колела, която може да се изключва, а също така и раздатъчна кутия с понижаващи предавки и заден диференциал с повишено триене. От електронните асистенти за оф-руд компактната машина е оборудвана само с асистент за спускане по наклон.

Всъдеходът се задвижва от 1,5 литроов атмосферен двигател с мощност 102 к.с. и 130 Нм въртящ момент, който се комбинира с 5-степенна механична или 4-степенна автоматична скоростна кутия. В Япония новото Jimny ще се продава и с турбомотор с обем 660 куб см., предлагащ 64 к.с.



В оборудването на модела влизат 6 въздушни възглавници, система за стабилизация, система за следене на лентата на движение, автоматична спирачка, система за разпознаване на пътните знаци и автоматично превключване на светлините от дълги на къси. Задните спирачки са барабанни.

Снимка и видео: Suzuki

Тагове: suzuki jimny
0 от 500