IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бивш пилот от Формула 1 влиза в телевизионно шоу

Карун Чандок вече е част от екипа на Fifth Gear

Бивш пилот от Формула 1 влиза в телевизионно шоу

Бившият пилот от Формула 1 Карун Чандок влиза в екипа водещи на популярното тв предаване за автомобили „Пета предавка”, което се връща в ефир през септември.

Бивш пилот от Формула 1 става тв водещ

За това обяви индиецът на страницата си във фейсбук. С идването на Чандок, вече всички водещи на шоуто имат нещо общо с моторните спортове, като той ще работи с Тиф Нийдъл, Вики Бътлър-Хендерсън и Джейсън Плейто.

Освен това, Чандок публикува и снимки и от пистата Anglesea в Уелс, където по-рано предаването организираше всички тестове на автомобили, които екипът снимаше и караше. На кадрите се виждат Porsche Cayman и BMW M2. „Пета предавка” се връща в ефира на тв канал QuestTV, който е част от мрежата на Discovery Networks.

А за рестарта на предаването съобщи в средата на месеца Тиф Нийдъл, бивш пилот от Формула 1 и през 80-те години водещ на Top Gear.

От 2001 до 2011 година Fifth Gear се излъчваше по британския Channel 5. След това шоуто мина в ефира на Discovery, а по-късно започна да го излъчва History Channel, където то вървя до 2016 година.

Досега Чандок се ангажираше епизодично с британски телевизии, основно като експерт и анализатор при отразяването на състезанията от Формула 1.

Тагове: fifth gear
0 от 500