IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover разработва комби на ток

Очаква се автономният пробег на Road Rover да бъде 480 км

Land Rover разработва комби на ток

Land Rover планира да разработи и пусне два нови модела Range Rover на пазара до 2020 г. Това съобщава Autocar, като се позовава на вътрешната информация от компанията. Един от тези модели вероятно ще бъде комби.

Range Rover разработва комби на ток

В последните няколко години гамата на Range Rover се разшири значително. Появиха се модели като P400e, Velar (на снимката) и SV Coupe. Британците обаче не смятат да спират до тук. До 2020 г. те ще започнат да продават още два нови модела, сред които обикновен лек автомобил, а не всъдеход или кросоувър. Предполага се, че става дума за комби с доста добри офроуд възможности.

Land Rover ще използва за модела алуминиевата платформа от новия Jaguar XJ. По-рано имаше слухове, че новият модел ще бъде луксозен седан. Сега обаче се твърди, че ще бъде комби и ще се казва Road Rover. Автомобилът ще има два електрически двигателя. С едно презареждане на литиево-йонната батерия автомобилът ще може да изминава около 480 км (тази информация още не е официално потвърдена).
 

Снимка: Land Rover

Тагове: range rover
0 от 500