IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alpine увеличава производството на A110

Спортната марка ще сглобява по 20 коли на ден

Alpine увеличава производството на A110

Съживяването на спортната марка Alpine от страна на Renault се превърна в изключително успешен ход, а първият модел А110 се радва на сериозно търсене.

Alpine увеличава производството на A110

Проблемът е, че производственият капацитет на линията на Alpine във фабриката в Диеп е едва 15 коли на ден, което означава, че за нов А110 се чака над една година. Сега от Renault обявиха, че за да се излезе от затрудненото положение производството в Диеп ще бъде увеличено до 20 коли на ден.

Друга много важна причина за това решение е, че много от клиентите, които бяха дали поръчка са се отказали от нея и са се насочили към прекия конкурент на френския модел – Porsche 718 Cayman.

Общият капацитет на завода в Диеп е 6000 коли годишно, а с увеличението производството на А110 във версиите Pure и Legende ще достигне 5200 коли на година.

„В момента най-важният ни приоритет е качеството на колите, това е най-важното за нас. След това ще говорим за количество”, обясни временният управляващ директор на Alpine Себастиен Ерпелен.

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Трее си ... ( преди 5 години )
    наистина БЕЗмозъчен (thebrainless) за да сравняваш каквото и да е от реномиран производител като Порше с нещо то недоразумението рено!
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Алпинът тепърва прохожда като модел и е много рано да го отписват троловете. Съшо много резонно е да се наложи спортен бранд с оглед на добрите традиции на Рено при двигателите. Правилно са си казали хората, ще гледат да повишат качеството. Повече конк0ренция, по-атрактивни цени в класа.
  • #5
    13 rate up comment 4 rate down comment
    thebrainless ( преди 5 години )
    Този Алпин е наистина великолепен автомобил и по нищо не отстъпва на Cayman.
  • #4
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    ФранкофУнията нема почва у нас! И слава Богу, да си седят при мамалигарето и да си праят заДръстерите там.
  • #3
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    С псуване на французите няма да ги накараш да дойдат тук и с викане на финала за усташите.А че смазаха по продажби немците беше ясно от самото начало.Да живее републиката!
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Мммм ( преди 5 години )
    Едно време и ние правихме А110 и французите казваха,че нашите по нищо не отстъпват от френската сглобка, а тогава наистина се правиха качествени коли.
  • #1
    3 rate up comment 14 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    А бе изнесете "производството" в некой бандустан, по "добрите" традиции на рено, и далаверката ше стане!Ко толкова, рено е все пак.