IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford ще бори с Fusion Subaru Outback

Компанията иска да запази името на популярния модел

Ford ще бори с Fusion Subaru Outback

Седанът Fusion на Ford едва ли ще изкара още дълго на американския пазар, като се има предвид спада в продажбите на този тип автомобили, но в компанията искат да съхранят популярното име.

Ford постепенно се отказва от леките автомобили и в Щатите предстои пенсионирането на популярни модели като Fiesta, Taurus и Fusion, който в Европа присъства с някои промени като Mondeo.

Ford ще бори с Fusion Subaru Outback

В същото време обаче в компанията са готови да се борят за място в една особена пазарна ниша, в която обаче клиентите са изключително лоялни, както и приятно платежоспособни – тази на „повдигнатите” комбита. Типичен пример за модел от този клас е Subaru Outback.

Естествено, използването на технологии и дизайнерски решения от SUV гамата на Ford ще ускори трансформацията на Fusion. Според най-смелите анализатори, още за моделната 2020 година бихме могли да видим най-новата версия на Fusion, която обещава интересна нова част от живота на модела.

0 от 500
  • #10
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Високото качество на Субару е един от многото митове на съвременното автомобилно произодство.Субару БЕШЕ качествена кола преди много, много години.
  • #9
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Хм ( преди 5 години )
    Еталон за здравина???Имах субару Легаси - купих го 2 годишно от фирмен сервиз в Швейцария. Още две години - нерви и проблеми. Съжалявам човека, на който го продадох
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Subaru може да са в известна степен нишов производител, но си остават еталон за добри качества и здравима. Единствено боксера им изисква по специфична подръжка и не търпи неглижирано отношение. Но Форд може да успеят, поне на първо време, високите комбита са доста популярен клас зад океана, не случайно и Субару там продават много.
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    hahaha ( преди 5 години )
    най якия коментар!!!
  • #6
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не взимам никакви гъби.Ауди е кола да се показваш с нея, и много заблудени *** в България си я взимат за да си осигурят някакъв измислен имидж. Майсторчетата в сервизите само им се смеят, защото знаят за какво става дума. Ако обаче искаш да си вършиш работа Аутбека е лидер в този клас. Алроуда е доста скъп и е много далеч като надеждност от Субару.
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Ауди Ваген ( преди 5 години )
    за мен няма живот извън сервиза
  • #4
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Auto ( преди 5 години )
    Да тикаш Аудито тук, е все едно да се мъчиш да наложиш Кю7 като добра алтернатива по проходимост на Г-класата или Тойота Лендкрузър!
  • #3
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А ти на каква дрога си да тикаш скапаното Ауди тук сред автомобилите?
  • #2
    34 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В този клас Аутбека е еталон. Няма Ауди, няма Форд.
  • #1
    7 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Audi A6 Allroad FTW!