IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звездите на ПСЖ ще рекламират Renault

Автомобилният гигант ще работи с Неймар, Кавани, Буфон и компания

Звездите на ПСЖ ще рекламират Renault

Автомобилният гигант Renault вече е официален партньор на най-успешния френски футболен клуб ПСЖ, което означава, че Неймар, Единсон Кавани, а вече и Джанлуиджи Буфон ще рекламират моделите на компанията, както и на възродения бранд за спортни автомобили Alpine.

Звездите на ПСЖ ще рекламират Renault

Сделката е факт от миналата седмица, но финансовите й параметри остават поне засега в тайна, като от Renault потвърдиха, че планират да използват ПСЖ и звездите на отбора в свои рекламни кампании в световен мащаб. Все още не е потвърдено и дали играчите на клуба ще получат автомобили Renault за ежедневна експлоатация.

Голямата звезда на Бразилия и ПСЖ Неймар предпочита да кара Ferrari 458 Italia до стадиона и обратно, а автомобилната му колекция включва и Maserati, няколко модела на Audi, VW Touareg и Porsche 911.

Доста по-успешно с оглед идеите на Renault се справи новата придобивка на ПСЖ – култовият вратар Джиджи Буфон пристигна за първия си ден в клуба зад волана на Renault Kadjar, което определено допадна на медиите и феновете в Париж.

Тагове: renault
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    Защото в България се карат основно немски автомобили, защото са най-добрите! И е нормално да ходят в сервизите - смяна смяна на биалетки. Все пак сме в България и е пълно с дупки. Смяна на накладки - немската кола се кара бързо и спира бързо, не е като Рендето...Смяна на спирачна течност - прави се по книжка - на 2 години 1 път.Когато Рено-то ти оживее след 10 години каране на моето темпо, ела ми се обади. Само немско и корейско ми издържа на карането!
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    До клоуните под мен ( преди 5 години )
    Ахам то за тва като мина до автосервиза до нас вътре пълно а немски "премиуми" то са само мерцедеси и хАудита.
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Що бе!? ( преди 5 години )
    Неймарчо си е баш за рено! Като почне да се гъне на тревата и реното хоп у сервиза! ))))
  • #1
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    E щом лекето Неймар ще рекламира значи със сигурност няма да си купя Рено! По-голяма антиреклама от този позьор няма!