IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

91-годишна дама с пиянски рекорд на Острова

Полин Хориган кара от 76 години без нито едно нарушение

91-годишна дама с пиянски рекорд на Острова

91-годишна дама е новият носител на рекорда за най-възрастен шофьор, хванат да кара пиян на територията на Великобритания. Полин Хориган има зад гърба си 76-годишен опит зад волана, но катастрофирала със своето Audi A3 Sportback в Колчестър, Есекс, което довело до появата на полицията, а служителите на реда се усъмнили, че възрастната е пийнала преди да седне зад волана.

91-годишна дама с пиянски рекорд на Острова

Полин се съгласила на тест и резултатът бил над разрешения минимум, което пък довело до 14-месечна забрана да шофира. Сега британски съд гледа делото на Хориган за налагане на допълнително наказание, но то може да й се размине, тъй като тя прати писмо до съда, в която заявява, че няма намерение да възстановява шофьорските си права.

Интересното е, че за предишните 76 години госпожа Хориган няма нарушения на правилата за движение, както и не се е налагало да се явява в съда заради инциденти на пътя.

Тази седмица Полин навършва 92 години и тъй като няма да шофира, роднините й обявиха, че ще й организират купон с много алкохол.

0 от 500